top
U bevindt zich hier: Techniek » Plafonds

Systeemplafonds voor de perfecte uitstraling

De combinatie van verlichting en systeemplafond is essentieel voor een perfect verzorgde uitstraling. Daarom is Lumio ook gespecialiseerd in systeemplafonds. Kies uit een breed en up-to-date assortiment materialen, designs en uitvoeringen. Onze monteurs zijn vertrouwd met de materialen en zorgen voor een fraaie eenheid van plafond en verlichting. Precies zoals u het graag ziet. Wij zorgen ervoor!

Afgestemd op het lichtplan

Uitlijning, haaksheid en perfectie, daar zorgen wij voor bij de montage van een systeemplafond. De link tussen plafond en verlichting is van essentieel belang voor het eindresultaat. De montage wordt daarom ook tot in detail afgestemd op het lichtplan, waardoor deze in perfecte harmonie samen gaan. U kunt daardoor jarenlang genieten van het eindresultaat!

Meer weten over systeemplafonds?

Wij vertellen graag alles over hoe Lumio systeemplafonds in combinatie met verlichting optimaal inzet in uw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op om enkele voorbeelden van onze tevreden klanten te bekijken of vraag direct een offerte aan.

Systeemplafonds op maat

Vraag een adviesgesprek aan