top
U bevindt zich hier: Techniek » Narrowcasting

Narrowcasting: relevant en effectief communiceren

Narrowcasting is een bijzonder effectieve manier van communiceren. De doelgroep wordt via audiovisuele displays bereikt op de plek en het moment dat deze de meeste interesse heeft in de boodschap. Op de winkelvloer, in de wachtkamer, in de kantine… De aangeboden content is daardoor extra relevant en dus zeer effectief!

Alles kan met narrowcasting

Bedrijfsinformatie, commerciële boodschappen, voorlichting, sfeerverhogende audio/video: het kan allemaal met narrowcasting. Naast voorgeprogrammeerde content kunt u ook live informatie bieden aan de doelgroep, zoals live televisie, weersvoorspellingen, nieuws of beursinformatie. Welke informatie het meest relevant is, bepaalt wat uiteindelijke getoond wordt.

Op afstand bedienbaar

Wat het doel ook is, Lumio installeert een compleet narrowcasting systeem. Daarbij zorgen we er ook voor dat de boodschap (tekst, beeld, geluid) op elk gewenst moment eenvoudig zelfstandig aangepast kan worden. Zelfs op afstand. De mogelijkheden zijn daardoor eindeloos.

Meer weten over narrowcasting?

Wij vertellen graag alles over narrowcasting en hoe dit systeem optimaal ingezet kan worden in uw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op om enkele voorbeelden van onze tevreden klanten te bekijken of vraag direct een offerte aan.

Alles kan met narrowcasting

Vraag een adviesgesprek aan