top
U bevindt zich hier: Techniek

Verlichtingstechniek

Op het gebied van verlichtingstechniek kunnen wij u optimaal van dienst zijn dankzij onze jarenlange ervaring en de kennis van al onze medewerkers. Als uitgangspunt nemen we iedere unieke situatie met zijn eigen unieke doelen, wensen en eisen.

Onze specialisaties:

Elektrotechniek

Een verlichtingssysteem moet perfect functioneren én veilig zijn. Lumio verzorgt de betrouwbare stroomvoorziening, aansluitingen en schakelingen. Lees meer over elektrotechniek.

Lumiview (domotica)

Lumio kan al uw systemen integreren in één overzichtelijk totaalsysteem. Het beheer gaat vervolgens eenvoudig via onze eigen bedieningsomgeving: Lumiview. Lees meer over Lumiview (domotica).

Narrowcasting

Met narrowcasting wordt de gewenste doelgroep bereikt via audiovisuele displays op de plek en het moment dat deze de meeste interesse heeft in de boodschap. Lees meer over narrowcasting.

Systeemplafonds

De combinatie van verlichting en systeemplafond is essentieel voor een perfecte uitstraling. Daarom is Lumio ook gespecialiseerd in systeemplafonds. Lees meer over systeemplafonds.

Montage

De rechtstreekse samenwerking tussen onze adviseurs, ontwerper en montage-afdeling zorgt voor een opmerkelijk efficiënte realisatie van uw project. Lees meer over montage.

Service en onderhoud

Verlichting die goed werkt, moet ook goed blijven werken. Daarom verzorgen we ook de service en het onderhoud van verlichtingsprojecten. Lees meer over service en onderhoud.

 

Meer weten over onze technische mogelijkheden?

Wij vertellen graag alles over onze werkwijze als het gaat om techniek. Wij tonen vol trots diverse voorbeelden van referentieprojecten, mogelijkheden en toepassingen. Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor uw specifieke situatie.