top
U bevindt zich hier: Portfolio Da Portare Via Zwolle

Da Portare Via Zwolle

 • Klant: Da Portare Via Zwolle
 • Branche: Horeca
 • Oplevering:
 • Projectinfo:

  Voortaan serveert Da Portare Via haar pizza’s ook in Zwolle en Den Haag (Hofhouse). Da Portare Via had al vijf locaties in Amsterdam en twee in Utrecht. Zwolle en Den Haag herbergen de nieuwste restaurants.

  De vestigingen van deze Via filialen zijn in samenwerking neergezet met Design Studio Modijefski. Het design van deze filialen zet de toon voor alle nieuwe Via vestigingen.

  Lumio Lichtprojecten mocht in samenwerking met Nijboer interieurs deze prachtige locatie uitlichten.

  De eerste zaak in Amsterdam – aan de Leliegracht –  is alleen geopend om pizza’s af te halen en dat betekent Da Portare Via ook letterlijk: om mee te nemen. Grondlegger van de keten is Tijs van Ballegoijen de Jong. Hij deed de inspiratie voor de pizza’s op in Italië waar Van Ballegoijen woonde.

  In Amsterdam heeft Via vestigingen in de Copernicusstraat, in de Frans Halsstraat, aan de Lange Niezel, aan de Leliegracht (hier begon Via en deze locatie is alleen afhalen) en nummer vijf in Amsterdam zit aan de Willemsparkweg.

  De vestiging in Den Haag zit aan de Rijnstraat in het nieuwe Hofhouse. In Utrecht kun je Via pizza’s vinden in de Voorstraat en in de Twijnstraat. De nieuwe locatie in Zwolle zit in de Sassenstraat.