top
U bevindt zich hier: Licht » Trendcenter

Trendcenter: ervaar de sfeer en functie van licht

Licht kan mensen raken, emotioneren en zelfs activeren. Licht beïnvloed klanten, bezoekers, medewerkers, familieleden, gasten en u zelf. De werking van licht en de beleving van licht laten wij u graag in ons Trendcenter ervaren. Zo is direct duidelijk welke sfeer het licht in een bepaalde situatie moet hebben in combinatie met de functie.

Verbijsterend, inspirerend, educatief

Wat is het verschil in verleiding en uitstraling tussen een object dat je van boven, van onderen, van voren of van achteren belicht? Hoe breng je de sfeer en de functie van verlichting optimaal in balans? Ervaar het in onze lichtbelevingsruimte: verbijsterend, inspirerend, educatief. De lichtwetenschap vertaald naar een beleving waar u midden in staat. Wij weten zeker dat u verbijsterd en geïnspireerd ons Trendcenter verlaat. Onderweg naar talloze ideeën voor uw project.

Lichtinspiratie voor binnen en buiten

Verlichting zorgt voor het juiste licht om bij te werken, te wonen of te leven. Het kan objecten, producten, ruimtes en omgevingen ook mooier maken: verlichting kan prikkelen en verleiden. In ons Trendcenter laten we u zien welke belevingen licht kan oproepen. In het interieur van uw bedrijfspand, winkel of woning, maar ook daarbuiten. Buiten de muren van ons Trendcenter maakt u daarom ook kennis met de laatste trends in tuinverlichting. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Zo ontstaat vanzelf de inspiratie voor uw lichtplan.

Kom eens langs in ons Trendcenter!

Tijdens een rondleiding in ons Trendcenter ervaart u zelf wat licht kan doen. Maak een afspraak en wij leiden u graag rond!

Beleef licht in ons Trendcenter

Vraag een adviesgesprek aan