top
U bevindt zich hier: Licht » Advies en ontwerp

Lichtplan maken? Voor Lumio de enige juiste basis!

Elk interieur en elke situatie is anders. Er bestaat dan ook geen standaardformule voor het ideale lichtplan. Een goed lichtplan maken kan alleen als vooraf de situatie, de doelstelling en de mogelijkheden duidelijk zijn vastgesteld. Lumio inventariseert en analyseert dit altijd voordat zij aan een project begint of offerte opstelt. Immers, wij zijn van mening dat een optimale lichtbeleving niet zonder een goed en doordacht lichtplan kan. Het is de enige juiste basis! We starten daarom met een doordacht lichtplan, vergezeld van een heldere offerte. Dankzij ons deskundige advies weet u precies wat de ideale lichtsituatie en beleving is voor uw project.

3D-simulaties van uw lichtplan

Aan de hand van berekeningen en 3D-simulaties krijgt u al in het adviesstadium een realistisch zicht op het eindresultaat. Uit ervaring weten wij dat we op deze manier een lichtplan maken dat echt gaat leven, zelfs al in de ontwerpfase. Zo wordt exact duidelijk wat u kunt verwachten en hoe het eindresultaat zal zijn.

Duurzaam en energie besparen

Uiteraard besteden we bij het maken van het lichtplan ook de nodige aandacht aan het kostenplaatje, het energieverbruik en de levensduur. Een van onze vaste principes is een milieuvriendelijke en zuinige omgang met energie. U wilt namelijk wel een optimale beleving, maar het moet wel betaalbaar en rendabel zijn. Subsidies bieden hiervoor soms uitkomsten. Lumio Lichtprojecten gaat een stap verder door eventueel ook uw subsidieaanvragen in het kader van energiebesparing te verzorgen. Totaal levering noemen wij dat!

Meer weten over een lichtplan maken?

Wij vertellen graag alles over onze werkwijze bij het maken van een lichtplan. Of maak een afspraak voor een rondleiding in ons Trendcenter, zodat u zelf ervaart wat lichtbeleving is.

Lichtplan? Lumio helpt u graag

Vraag een adviesgesprek aan