top
U bevindt zich hier: Licht

Licht dat bij u past

Specialist in lichtbeleving, dat is Lumio Lichtprojecten. Wij ontwerpen een uniek lichtplan dat weergeeft hoe het licht gaat leven binnen en buiten het bedrijfspand of woning. Inclusief 3D-simulaties en duurzaamheidsmaatregelen. Ervaar zelf de mogelijkheden van lichtbeleving in ons Trendcenter of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Zelf lichtbeleving ervaren

Positief beïnvloeden van klanten, bezoekers enthousiasmeren, medewerkers prettiger laten werken of zelf en uw familie leefcomfort bieden … dat kan met licht. In ons Trendcenter ervaart u zelf hoe dit werkt. Een inspirerende rondleiding helpt om de sfeer en functie van licht te bepalen voor uw project. Samen komen we tot het juiste licht om bij te werken, te wonen, te prikkelen of te verleiden.

Wij maken het ideale lichtplan

Omdat het interieur en de identiteit van elke organisatie of woning uniek is, geldt dat ook voor elk lichtplan. Wij starten ieder project door vooraf de situatie, het doel en de mogelijkheden duidelijk in kaart te brengen. Op basis daarvan maken we een doordacht lichtplan, inclusief een heldere offerte. Ons deskundige advies helpt de ideale lichtsituatie te bereiken met kwaliteit en het hoogst haalbare.