top
U bevindt zich hier: Beveiliging » Camerabewaking CCTV

Camerabewaking - CCTV

Het gebruik van camerabewaking is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Bij onraad, een alarmmelding, of gewoon ter controle. Ook voor de veiligheid van uw bedrijfspand, winkel of woning kan het vele voordelen bieden om camera’s te installeren. Wij adviseren graag.

CCTV werkt preventief

Naast het opstellen en monteren van een lichtplan is Lumio ook specialist op het gebied van CCTV. Deze afkorting staat voor Closed Circuit TeleVision. De naam zegt het al: we leggen een gesloten cameracircuit aan in en rond het pand, zodat u altijd opnames heeft van alles wat er gebeurt. De beelden worden zowel live getoond als opgenomen. Eventuele criminelen die zien dat er CCTV gebruikt wordt, worden afgeschrikt door het feit dat zij opgespoord en vervolgd kunnen worden door de camerabewaking. Deze preventieve werking is een groot voordeel.

Zicht op de zaken

Of het nu gaat om het magazijn, de parkeerplaats, een woning of een tuin,…zicht op de zaken is van groot belang. Een alarminstallatie biedt al wat rust, maar u kunt uiteraard niet altijd snel ter plaatse zijn. Met CCTV kunt u direct en live de situatie controleren en beoordelen. Zo weet u gelijk of er daadwerkelijk sprake van inbraak is. Daarnaast kent het systeem de mogelijkheid om beelden later terug te kijken voor bijvoorbeeld identificatie. Deze zaken, en meer, worden mogelijk gemaakt door een systeem met camerabewaking. Lumio adviseert hier graag over. Wij denken mee van eerste idee tot en met de installatie.

Meer weten over camerabewaking/CCTV?

Wij vertellen graag alles over de verschillende soorten camerabewaking die wij kunnen bieden voor uw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op om enkele voorbeelden van onze tevreden klanten te bekijken of vraag direct een offerte aan.

Camerabewaking CCTV

Vraag een adviesgesprek aan