top
U bevindt zich hier: Beveiliging » Alarminstallatie

Alarminstallaties: compleet en op maat

De veiligheid van uw familieleden, medewerkers, bezoekers en klanten staat altijd voorop. Criminaliteit en andere calamiteiten zijn helaas niet uit te sluiten in onze samenleving. Er kunnen wel maatregelen getroffen worden om schade daarvan te voorkomen en/of zoveel mogelijk te beperken. Om daarbij te helpen installeert Lumio systemen als inbraakbeveiliging, brandmelding, camerabewaking en toegangscontrole. Al onze alarminstallaties maken wij volledig op maat en wij installeren ze snel en efficiënt.

Gecertificeerde VEB specialist

Als gecertificeerde VEB specialist installeert Lumio de modernste alarminstallaties. Dankzij onze certificering bent u verzekerd van een betrouwbare beveiligingsinstallatie inclusief montageservice en onderhoud. Ook zekerheid is onderdeel van ons totaalpakket.

Op afstand beheren

Met Lumiview zijn onze alarminstallaties eenvoudig op afstand te beheren. Bovendien is het mogelijk om meerdere systemen te combineren op het gebied van domotica, zodat u ook bijvoorbeeld de verlichting en zonwering kunt bedienen vanuit het systeem.

Meer weten over onze alarminstallaties?

Wij vertellen graag alles over de verschillende alarminstallaties die wij kunnen bieden voor uw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op om enkele voorbeelden van onze tevreden klanten te bekijken of vraag direct een offerte aan.

Alarminstallatie voor veiligheid

Vraag een adviesgesprek aan