top
U bevindt zich hier: Beveiliging

Beveiliging: van alarminstallaties tot CCTV

Goede beveiliging is essentieel voor elk bedrijfspand, winkel en woning. Daar helpt Lumio u graag bij. Wij zijn namelijk al jaren specialist in:

Alarminstallaties

Omdat de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers, klanten en familie gegarandeerd moet worden, is het verstandig om maatregelen te treffen voor het geval u te maken krijgt met criminaliteit of andere calamiteiten. Daarvoor installeert Lumio systemen als inbraakbeveiliging, brandmelding en toegangscontrole. Al onze alarminstallaties maken we helemaal op maat en wij installeren ze snel en efficiënt.
Lees meer over alarminstallaties.

Camerabewaking – CCTV

Het gebruik van camerabewaking is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Bij onraad, een alarmmelding, of gewoon ter controle. Ook voor de veiligheid van uw bedrijfspand, winkel of woning kan het vele voordelen bieden om camera’s te installeren. Wij adviseren graag over CCTV, oftewel Closed Circuit TeleVision.
Lees meer over camerabewaking CCTV.

Meer weten over onze beveiligingsmogelijkheden?

Wij vertellen graag alles over de verschillende mogelijkheden die wij kunnen bieden op het gebied van beveiliging voor uw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op om enkele voorbeelden van onze tevreden klanten te bekijken of vraag direct een offerte aan.